Home

Op vakantie in het gezellige Zoutelande, wie wilt dit niet? Bungalowverhuur “De Golfbreker” is één van de vier eigenaren van Vakantiecentrum  Zee, Bos en Duin. Een kleinschalig vakantiepark waarop 60 bungalows staan.

Onze types

Het park is bij uitstek geschikt voor vakanties met kinderen, familie of vrienden. Door de ligging aan de voet van de duinen bevind u zich binnen enkele minuten op het prachtige strand waar u heerlijk kunt gaan genieten van zon en zee. Wist u dat er hier aan de kust gemiddeld 150 uur meer zon schijnt dan de rest van Nederland?

Door de ligging aan de voet van de duinen bevind u zich binnen enkele minuten op het prachtige strand waar u heerlijk kunt gaan genieten van zon en zee. Wist u dat er hier aan de kust gemiddeld 150 uur meer zon schijnt dan de rest van Nederland?

Ook voor wandelaars en fietsers heeft Zoutelande wat te bieden. De duinpaden door de hoge duinen leveren  u een prachtig uitzicht op over de monding van de Westerschelde met passerende schepen.
Vanaf het vakantiecentrum lopen adembenemende fietsroutes door Zeeland. U rijdt makkelijk naar Vlissingen of Middelburg. Onderweg kijkt u uw ogen uit naar het mooie, afwisselende landschap en authentieke dorpjes.

Aan het eind van de middag verzamelt men zich in het centrum van Zoutelande waar u de dag smakelijk kan afronden op één van de gezellige terrasjes of smaakvolle restaurants. Kortom, Zoutelande heeft u wat te bieden!

  • Gratis WIFI in onze huizen!

U heeft plannen voor een vakantie, maar u wilt ook graag uw hond meenemen? Dat is geen punt! Want in ons park is uw hond van harte welkom.  Zo hoeft u uw trouwe viervoeter niet thuis te laten en de zorg toe te vertrouwen aan familie of vrienden.
Neem u hond mee op vakantie en maak lange wandelingen door de bossen of aan zee.

Boek bij ons een diervriendelijk vakantiehuisje met tuin.